Kano clinic

25-04-2016

Het voorjaar is begonnen, de kano’s komen uit de garage en worden aan de waterkant gelegd.  Misschien heeft u voor komende zomer plannen om in een van de prachtige natuurgebieden in Nederland te kanoën. Of wellicht kanovaren op een snel stromende rivier in het buitenland?

 

Je beleeft nog meer plezier aan het varen wanneer je de techniek van het kanovaren onder de knie hebt. Want rechtuit varen en sturen van de kano lijkt soms eenvoudiger dan het is.

 

Kanovereniging Driestromenland uit Geldermalsen organiseert op woensdag 11 mei twee kanoclinics.  ’s Middags van 14.30 uur tot 16.30 uur en ’s avonds van 19.00 uur tot 21.00 uur.

 

Tijdens de clinic leer je de basisvaardigheden  van het kanovaren en is er aandacht voor veiligheid.
De clinic wordt gegeven op de recreatieplas bij camping In den Boomgaard in Kapel-Avezaath. De deelname kosten bedragen 15 euro per persoon. Dit is inclusief gebruik van een kano.


Om de deelnemers goed te kunnen begeleiden kunnen er per sessie uiterlijk zes mensen (jong en oud) meedoen.

Aanmelden voor een van de clinics of voor verdere informatie kun je telefonisch contact opnemen met Derk Jan Herselman 0345 -57 55 29 of via de het contactformulier op de website van de vereniging:  www.kv-Driestromenland.nl

 

NIEUWS

CORONA CRISIS

De corona crisis heeft ook gevolgen voor de activiteiten van onze kanovereniging. In navolging van overheidsmaatregelen, richtlijnen van het RIVM, en na overleg met de Toeristische Kano Bond, heeft het bestuur van KV-Driestromenland besloten alle activiteiten voorlopig stil te leggen.

lees meer »

 

Nieuwe steiger in Buren

Een tocht met een feestelijk tintje omdat er twee nieuwe steigers in gebruik genomen werden.

lees meer »