Waterschans Spring evenement

02-04-2014

Kanovereniging LKV-NJORD organiseert op zaterdag 24 mei 2014 het Waterschans spring evenement op de Berkel in Lochem. Deelname staat open voor iedereen, de 6 meter schans alleen voor geoefende wild water kanovaarders. Deelname is op eigen risico. Het is geen wedstrijd, maar vooral bedoeld om de ervaring van het waterschans springen te ondergaan en er plezier aan te beleven. Aansluitend is er een BBQ geregeld waar naar gelang aan deelgenomen kan worden. Het evenement is gratis, bij deelname BBQ zijn er kosten van 10 euro pp.
Er zijn meerdere waterschansen voor elke categorie waaghalzen, variërend van 1 meter voor de kids, een 3 meter schans voor de gevorderden en een 6 meter schans voor de prof’s. Voor alle informatie zie de evenement pagina: http://www.lkv-njord.nl/events/event/waterschans-springen-2014-lochem/


Aanmelden voor maandag 19 mei 2014 bij Guido van Capelleveen.
Deelname aan de schansevenement is gewenst en voor deelname aan de BBQ verplicht.
E-mail: webmaster@lkv-njord.nl
 

 

NIEUWS

CORONA CRISIS

De corona crisis heeft ook gevolgen voor de activiteiten van onze kanovereniging. In navolging van overheidsmaatregelen, richtlijnen van het RIVM, en na overleg met de Toeristische Kano Bond, heeft het bestuur van KV-Driestromenland besloten alle activiteiten voorlopig stil te leggen.

lees meer »

 

Nieuwe steiger in Buren

Een tocht met een feestelijk tintje omdat er twee nieuwe steigers in gebruik genomen werden.

lees meer »